Zakelijke profielfoto

Zakelijke profielfoto laten maken

Wilt u een zakelijke profielfoto laten maken? Maak dan even online een afspraak bij Fotostudio XL. Voor u het weet staat u weer buiten en beschikt u over een professionele foto die u voor allerlei doeleinden in kunt zetten. Wij zorgen ervoor dat de foto optimaal bewerkt wordt, u kunt er dus op rekenen dat de foto van uitstekende kwaliteit is.

Waarom?

U heeft maar één kans om een goede eerste indruk te maken en dit geldt al helemaal op het internet. Bedrijven willen graag weten met wie zij te maken hebben en een professionele profielfoto zal dan zeker overtuigend overkomen. Niet alleen wanneer u op zoek bent naar een baan komt een goede profielfoto van pas, maar ook wanneer u wilt netwerken.  

Komt u bij ons langs om een zakelijke profielfoto te laten maken? Dan ontvangt u de foto’s binnen twee werkdagen in uw mailbox. De foto’s worden optimaal bewerkt en zijn klaar om direct gebruiken voor verschillende doeleinden. De shoot duurt ongeveer 30 minuten, dus ook wanneer u het druk heeft kunt u gemakkelijker tijd inplannen voor de shoot.

Online afspraak maken

Fotostudio XL maakt het u graag gemakkelijk. Daarom kunt u nu ook eenvoudig online een afspraak maken. U kiest allereerst de gewenste datum en vervolgens kunt u een tijdstip kiezen dat u het beste uitkomt. U ontvangt daarna van ons een bevestiging.