Zwangerschapsfotografie in Utrecht

Yes je bent zwanger en je wilt deze periode in je leven mooi laten vastleggen. Je lichaam neemt tijdelijke prachtige vormen aan om jouw kindje (of misschien zijn het er wel twee:-) te laten groeien. Zonde om dit niet mooi te laten fotograferen. Dat kan natuurlijk of vele creatieve manieren worden gedaan en bij Fotostudio XL hebben we al veel verschillende soorten foto’s gemaakt. Heb je zelf een gaaf idee? Wij denken graag met je mee om ook van jullie super mooie foto’s te maken.

Neem eens een kijkje hieronder naar enkel voorbeelden. Of neem direct contact op om naar de mogelijkheden te informeren!

Wat zijn jullie wensen?

Voor een goede zwangerschapsfoto zijn vele factoren van belang. Zo moet je zelf op je gemak zijn en daar doen we aan onze kant natuurlijk ook alles aan. De timing is belangrijk, helemaal aan het eind is een FotoShoot vaal belastend en kom je te vroeg is de buik misschien nog net niet optimaal. Wanner is is het juiste moment licht dus ook een beetje aan jou. Maar meestal is rond week 32 een geschikt moment. Hierboven een aantal indrukken van de mogelijkheden, maar uiteraard stemmen wij ons aanbod af op jullie wensen. Denk bijvoorbeeld aan de volgende opties:

  • Studio of op locatie?
  • effecten met water?
  • Mooi licht of juist met veel licht op een witte achtergrond
  • ..

Kortom, de mogelijkheden zijn zeer divers. Informeer dus gerust eens naar de mogelijkheden en maak jullie wensen bij ons kenbaar. 

Bel ons: (0)30 – 6704018

Mail ons: in**@fo**********.nl

Of boek direct hieronder jullie eigen FotoShoot XL: